FAQ

Her på siden kan du få svar på dine spørgsmål. Forhåbentlig da - men hvis du mod forventning ikke finder svaret her, er du meget velkommen til at kontakte os, og så skal vi gøre vores allerbedste for besvare dine spørgsmål og herefter sikre at de bliver vist her på siden. 

Svarer farverne på fotos af produkterne altid til de leverede produkter?

Farver på de fotos, som du ser her på skærmen, kan godt se en lille smule anderledes ud end selve produktet. Det afhænger dels af din skærmtype og af skærm-indstillingerne. Vi har gjort alt for at billederne skal være så tro til den rigtige farve produktet har, men billederne er kun at opfatte som eksempler på produktets farve. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om farverne, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kan jeg se produkterne et sted?

Ja det kan du. Udover de billeder du finder her på siderne, så kan du altid besøge en af vores fysiske forhandlere. Her kan du se produkterne ved selvsyn og mærke den dejlige bløde bomuld som produktet er fremstillet af. Vi kan dog ikke garantere dig, at forhandlerne har alle tilgængelige farver på lager. 

Her er 3 tips til at forlænge levetiden på dit Play&Go produkt.

  1. Når du vasker dit Play&Go produkt første gang, kan farvestoffet i produktet godt smitte af. Vi anbefaler derfor, at du vasker det alene. ​For at bevare farven i produktet anbefaler vi desuden, at du kommer en lille sjat eddike i da det binder farven sammen og kun anvender sæbe uden skyllemiddel eller blødgøringsmidler, da dette kan blege produktet.
  2. Vask ikke Play&Go produktet på en temperatur højere end 30º celcius.
  3. Play&Go er fremstillet af 100% bomuld og stoffet er modtagelig for misfarvning fra direkte sollys. Vi anbefaler derfor at du tørrer produktet et sted hvor der ikke er direkte sol. Produktet kan godt tørres i tørretumbler på lav varme.

Hvor stort er Play&Go tæppet?

Maxi tæppet måler udfoldet Ø140 cm.
Mini tæppet måler udfoldet Ø40 cm.