Om Play&Go

Play&Go er en kreativ designvirksomhed, der tilbyder smarte, farverige og inspirerende produkter til dig, dine børn og dit hjem.

Hos Play&Go forstår vi, hvor vigtige sjove stunder og kreativ leg er for børn og deres udvikling.

Vi har selv børn og kender kun alt for godt hverdagens strabadser. Netop derfor elsker vi at designe kvalitetsprodukter, der kan løse nogle praktiske udfordringer hos mange familier og samtidig gøre alle børn og deres forældre glade - og ikke mindst sætte et smil på alles ansigt.

Vi garanterer dig et kvalitetstæppe, der vil frembringe stor brugsglæde i mange år frem. 

Koncept & Produkt

Alle forældre kan nikke genkendende til dette. Legetøj under sengen, på stuegulvet, i hundens kurv – ja alle steder! Og netop fordi legetøjet er spredt alle steder, kan du aldrig finde den klods, bamse, flyver eller dims, børnene skriger efter. Play&Go er en enkel og  effektiv løsning på det problem. Og så er tæppet også smukt at se på - med eller uden legetøj! Det farverige tæppe og bæretaske i én er praktisk og ideelt til børn og forældre, da det fremmer leg alle steder i hjemmet uden den lange og kedelige oprydning. I ét snuptag kan du rydde legetøjet sammen og bære det væk. 

To-i-én, tæppet og opbevaringstaske, er enhver forældres drøm. Børnene sidder behageligt og blødt på et underlag af 100% bomuld og når tiden er inde til oprydning, klares dette på et splitsekund – uden klagesang fra børnene.

Play&Go måler 140 cm. i diameter når det er foldet ud, så der er rigeligt med plads til både legetøj og et par venner. Det slidstærke underlag kan også med fordel benyttes som tæppe udenfor, uanset om det er picnic i haven eller en strandtur. Og skulle det blive beskidt, er det blot at smide tæppet en tur i vaskemaskinen. Play&Go kan også med fordel benyttes til at opbevare og transportere vasketøj. 

Bakker Made With Love

David Bakker er både uddannet i statskundskab og som jurist, men fik efter endt uddannelse lyst til at arbejde med noget mere kreativt. David åbnede derfor en lille kæde af møbelbutikker i Frankrig og efter ti års arbejde med det og fødslen af hans 3 børn, besluttede han at skifte spor igen. Denne gang faldt interessen på design af børneprodukter, så David besluttede sig for at flytte til Bali for at opsøge indfødte lokale håndværkere og lade sig inspirere af deres gamle traditionsrige teknikker. I 2005 præsenterede David sit brand Bakker Made With Love og hans første kollektion kom på markedet i juni samme år. Siden da har successen gået sin verdensgang og Bakker Made With Love er i dag kendt over hele verdens for sine unikke grafiske mønstre, lyse farver og forfinede materialer. Og altså nu også for Badminton designet til Play&Go. 

My name is Simone


Caroline Suarez Simone er uddannet fra to af verdens fornemmeste kunstskoler, ESAG Met de Penninghen og Charpentier Akademi, begge i Paris. Hendes passion er især rettet mod grafiske elementer og fjollede motiver, der bevidst er et oprør mod de voksnes verden og deres ofte konservative stil. Caroline Suarez Simone er på ingen måde voksen i sin tankegang og elsker at gøre grin med alt, hvad der bare minder om kedelig hverdag. Udstyret med en symaskine gik hun derfor i gang med at designe en række sprælske dukker, som i dag sælges over hele verden og i fornemme butikker som bl.a. Colette, Galerie Lafayette og Peek a Boo. Under kunstnernavnet My name is Simone har Caroline skabt sig et kendt navn i de rette kredse og altså nu designet Super Hero motivet for Play&Go - for, som hun siger, så handler hele livet om at ha’ det sjovt. 

Eef Lillemor


Eef Lillemor er en ung og kreativ hollandsk designvirksomhed, startet af Eva Brunner i 2014. Ud over sit mangeårige arbejde som stylist og dekoratør har Eva stor passion for det grafiske arbejde og hun designer selv en lang række inspirerende mønstre og motiver, der printes på alt fra tapet til postkort, gavepapir og wall stickers. Eva følges af tusindvis på de sociale medier - alle designinteresserede mennesker som elsker at følge med i hendes konstante nytænkende og kreative stil. Det er gået rigtig stærkt siden starten af Eef Lillemor og allerede nu tegner Eva ud over sine egne produkter, en masse inspirerende designs for producenter af babytøj, møbler og tasker - og altså nu også for Play&Go, hvor det er blevet til et fængende og elegant Panda motiv.